Anna Clariana

Anna Clariana

Amb més d'un centenar d'àlbums publicats ha treballat per les principals editorials del país - Cruïlla, Barcanova, Vicens Vives, Casals, Bromera, Anaya, Edelvives, SM, Círculo de lectores.....; també cal destacar un gran nombre de col·laboracions en llibre de text i revistes – Cavall Fort, Barçakids, Mil Dimonis, Mi Bebé i yo... -. Va començar la seva carrera professional en el camp del disseny gràfic i és reconeguda la seva experiència en publicitat dins el món cultural i altres àmbits. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut diferents premis sobre la seva obra gràfica. Compagina la feina de il·lustrador amb la docència, exposicions, i xerrades.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

La maleta del viatger

La maleta del viatger

Tushita, 2020
NARRATIVA INFANTIL

La Laia té 12 anys i és una viatgera empedreïda. S’ha fet tips de via...

25 cuentos populares de España

25 cuentos populares de España

Voca Editorial, 2020
NARRATIVA INFANTIL

Els 25 contes més coneguts d'Espanya. Una selecció de les històries m...

Els Endevinautes en els contes clàssics

Els Endevinautes en els contes clàssics

Larousse, 2020
LLIBRE IL·LUSTRAT

Els endevinautes volen sembrar el caos en els contes clàssics que mes agraden als nens....

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Tushita, 2020
Narrativa infantil. Voca Editorial, 2020
Cuentos clásicos como nunca II
Voca Editorial, 2020
25 cuentos clásicos del Perú
Narrativa infantil. Voca Editorial, 2020
Llibre il·lustrat. Larousse, 2020
Busca i troba – De dalt a baix
Narrativa infantil. Larousse, 2019
Cuinem a 4 mans
Narrativa infantil. Larousse, 2018
Amb sabates de molsa
Llibre il·lustrat. Pagès Editors, 2018
Des d’allà dalt tot és diferent
Llibre il·lustrat. El Cep i la Nansa, 2018
Cuinem en familia
Llibre il·lustrat. Pagès Editors, 2017
La bohème
Llibre il·lustrat. Emse Edapp, 2016
Tindré un germanet
Narrativa infantil. Animallibres, 2016
Olor de maduixa
Llibre il·lustrat. Pagès Editors, 2016
Em dic Aran i m’agrada escriure!
Narrativa infantil. Animallibres, 2016
Tirant lo Blanc
Narrativa infantil. Bromera, 2016
Una aventura pirata
Super Prota, 2016
L’Arbre de les lletres
Llibre il·lustrat. Baula, 2015
L’Odissea de Sant Jordi
Llibre il·lustrat. Cruïlla, 2015
L’Odissea de Sant Jordi
Narrativa infantil. Cruïlla, 2015
L’abecedàri dels oficis
Llibre il·lustrat. Eumo Editorial, 2014
L’abecedàri dels oficis
Llibre il·lustrat. Eumo Editorial, 2014
Capitanes intrépidos
Narrativa infantil. Anaya, 2013
El petit abet de Nadal
Narrativa infantil. Barcanova, 2013
El jardí de música i cristal
Narrativa infantil. Cruïlla, 2013
Celebrem el Nadal
Llibre il·lustrat. Barcanova, 2012
L’orquestra Ursina
La Galera, 2012
Karaganda
Llibre il·lustrat. Comanegra, 2011
La dent de Maria
Llibre il·lustrat. Bromera, 2011
El peix, l’ocell, el gos, el gat
Llibre il·lustrat. Combel, 2011
Castells i castellers
Narrativa infantil. Barcanova, 2010