Pilar Pascual

Pilar Pascual

Pilar Pascual és llicenciada en Filologia hispànica (UAM) i màster en Estudis Avançats d'Edició, completant la seva formació amb estudis de Belles Arts. Des dels seus començaments professionals treballa en el sector editorial, repartint el seu temps entre la il·lustració i l'escriptura, tasques que de vegades naveguen juntes en les seves publicacions.

 

Ha escrit i illustrado nombroses obres dins de la literatura infantil i juvenil. Dins de l'àmbit LIJ destaca la tetralogia Món Somni, publicada per Edebé el 2017 i escrita i il·lustrada per ella. En narrativa adulta, dues biografies publicades per RBA a Espanya, Itàlia i properament França: Colette i Lise Meitner.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

De sobte una estrella

De sobte una estrella

La Galera, 2020
NARRATIVA INFANTIL

Tot i que els seus pares sempre li han dit que sempre l'estimaran, que només se sep...

Conoce a mi abuela

Conoce a mi abuela

Saldaña, 2018
LLIBRE ILLUSTRAT

L'àvia és genial: pot fer gairebé qualsevol cosa! I el que més...

Mundo Sueño IV. El libro azul

Mundo Sueño IV. El libro azul

Edebé, 2017
NARRATIVA INFANTIL

L'Oniromarca de la Rebeca porta consequències inesperades per a tots. Refugiada a l...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. La Galera, 2020
Llibre illustrat. Saldaña, 2018
Conoce a mi hermano
Saldaña, 2018
Conoce a mi papá
Saldaña, 2018
Narrativa Infantil. Edebé, 2017
Narrativa infantil. Edebé, 2017
Fantasia. Edebé, 2016
Narrativa infantil. Edebé, 2016
Moby Dick
Saldaña, 2013
La isla del tesoro
2013