Elisa Ancori

Elisa Ancori

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, especialitzada en dibuix i pintura. Amb estudis d'Il·lustració i Art Tèxtil a Bau, Escola Joso i Escola Massana.

Les seves obres giren entorn de la connexió de la natura amb l'home, una fusió de cos i ànima que és explorada mitjançant un traç enèrgic a través de tota la seva obra. Una recerca contínua d'aquest equilibri, que sense parar, es troba en tots els racons de la natura.

Des de fa uns anys compagina l'art i la il·lustració realitzant llibres il·lustrats i portant a terme diferents projectes artístics, com la seva sèrie titulada "Metamorfish". Un bestiari d'éssers pertanyents a un món que representa la sinergia entre l'ésser humà i la naturalesa aquàtica. Temes com la feminitat, la vida i la mort, sorgeixen a través d'aquesta obra singular i de múltiples interpretacions

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Madre Luna

Madre Luna

Lunwerg, 2019
LLIBRE ILLUSTRAT

Colgada en el cielo, la luna ha ejercido una enorme fascinación entre los seres humanos...

Metamorfish · Tras los arrecifes

Metamorfish · Tras los arrecifes

MTM Editores, 2016
LLIBRE PER PINTAR

Imagina poder pintar la fusión del cuerpo con la naturaleza. Las bellas ilustraciones d...

Bibliografía completa

Llibre illustrat. Lunwerg, 2019
Novel·la. Bromera, 2019
Narrativa juvenil. Bromera, 2018
Noctiluca
Muevetulengua, 2018
Colección Mundo clásico
RBA Libros, 2018
Llibre per pintar. MTM Editores, 2016
Colección Mitología
RBA Libros, 2016
Les Faules de Fedre
Editorial Arola, 2015