Esther Burgueño

Esther Burgueño

Quan era ben petita les dues coses que s’estimava més del món mundial eren un llapis i un full blanc de paper. Havia escoltat en algun lloc remot que hi havia gent la professió dels quals era dibuixar. Si això era veritat, l’Esther volia ser una d’ells!

Quan va créixer el seu somni encara hi era, ben fort, no s’havia marcit ni un polsim, fins al punt que va llicenciar-se en Belles Arts a la UB especialitzant-se en gravat i estampació.

Al 2009 va guanyar el VI Premi d'Il·lustració Lola Anglada per "Els contes d'Ukanaburu". Anys més tard, va il·lustrar "Molsa", novel·la guanyadora del XXI Premi Edebé de Literatura Infantil 2013.

La seva passió s'ha convertit en la seva professió i en una forma de vida que adora així doncs, sí, és un d'aquests estranys éssers als quals els encanta la seva feina i gaudeixen molt amb ella.

 

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Apa, a dormir!

Apa, a dormir!

Baula, 2020
LLIBRE ILLUSTRAT

La Martina ja sap fer moltes coses i no para d’aprendre’n de noves. Canta, balla, ...

Molsa i la Bèstia

Molsa i la Bèstia

Edebé, 2020
NARRATIVA INFANTIL

El Molsa és un gos feliç. Viu amb la Menta a casa de la Janinka i la seva fam&ia...

Contrarios

Contrarios

Ediciones Jaguar, 2016
LLIBRE D'ACTIVITATS

Amb aquest llibre els més petits aprendran els contraris d’una forma senzilla de ...

 Ferdinand at the Fair

Ferdinand at the Fair

Oxford University Press ANZ, 2015
NARRATIVA INFANTIL

En Ferdinand trova una fira d’atraccions. Què divertit! Tot d’una, alguna c...

Bibliografía completa

Llibre illustrat. Baula, 2020
Narrativa infantil. Edebé, 2020
Narrativa infantil. Edebé, 2017
Llibre d'activitats. Ediciones Jaguar, 2016
Activitats. Ediciones Jaguar, 2016
100 cuentos para leer en 5 minutos
Penguin Random House, 2016
Ferdinand and the Dance
Oxford University Press ANZ, 2015
Narrativa infantil. Oxford University Press ANZ, 2015
Narrativa infantil. Edebé, 2014
Blancanieves
Nice Tales, 2013
El regalo perdido de Papá Noe
Beascoa (Penguin Random House), 2013
Musgo
Edebé, 2013
Avis i néts, jugueu!
Ara Llibres, 2012
25 cuentos para leer en 5 minutos.
Beascoa (Penguin Random House), 2012
Juegos mientras esperas
Imaginarium i Zahorí de Ideas, 2011
Els contes d'Ukanaburu
Meteora, 2011
Unos tigres diminutos como mosquitos
La Galera, 2010
La princesa Cagaire i Bufeta
Edicions del Bullent, 2009
Soluciones para casi todo
Beascoa (Penguin Random House), 2009
Un consomé de contes
La Galera, 2003