Eva Santana

Eva Santana

Va néixer a Badalona, una ciutat al costat del mar, prop de Barcelona, en una nit de tempesta del mes de juliol. Escriu des que pot recordar. Sempre li havia agradat dibuixar, també, però no sabia com fer-ho, com posar-s’hi, o sigui que va decidir aprendre’n, ja de gran, en una escola per a adults on, gent com ella, curiosa per aprendre coses que no els havien ensenyat a l’escola. Quan era petita, el que més li agradava era llegir i ho feia sempre pel carrer, topant amb fanals i trencant ulleres. Creu que els llibres ajuden els nens a convertir-se en persones increïbles.

Ha coordinat l’ARA Kids (el suplement infantil del diari ARA), del 2011 al 2013, i va dirigir la revista Súpers! (del canal Super3) des del 2010 al 2017.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Vul un gosset

Vul un gosset

Obrador Editorial, 2020
LLIBRE ILLUSTRAT

L’Hèctor vol un gosset com els seus cosins. Però, és tan fàc...

¡No tengo miedo!

¡No tengo miedo!

Beascoa, 2019
LLIBRE ILLUSTRAT

En esta antología, Eva Santana, nos presenta 10 cuentos ilustrados por ella misma, perf...

El nas de l'àvia

El nas de l'àvia

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La veïna de dalt ha dit que la Joana té el nas de l’àvia. El nas de l...

L'avi gran de la Rita

L'avi gran de la Rita

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Rita té un avi i, a més a més, té un avi gran, que és l&...

Bibliografía completa

Llibre illustrat. Obrador Editorial, 2020
Llibre illustrat. Beascoa, 2019
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Baula, 2016
Podemos voar hoje?
Callis Editora (Brasil), 2016
Narrativa infantil. Cruïlla, 2015
Et puc ajudar?
Baula, 2015
On ha anat el tió?
Eumo editorial, 2015
Fem el pessebre
Eumo editorial, 2015
Narrativa infantil. Baula, 2014
Mamà, juguem?
Baula, 2014
Què hi ha per sopar?
Baula, 2014