Jaume Gubianas

Jaume Gubianas

Va estudiar Disseny Gràfic a l’Escola Massana de Barcelona entre els anys 1985-1991. Després de treballar uns anys a l’estudi Síntesi com a dissenyador gràfic (1989-1995), va muntar el seu propi estudi a Navàs on treballa com a il•lustrador per a la majoria d’editorials (Edebé, Edelvives, Grupo SM, Mc Graw-Hill, Santillana, Teide, Casals, Cruïla, PPC-Editorial) Col•labora habitualment en revistes (Cuadernos de Pedagogía, Cavall Fort, Cataluña Económica…) així com amb empreses, estudis de disseny i agències de publicitat. Com a dissenyador gràfic treballa principalment en el terreny de la imatge corporativa d’empreses.

Ver ilustraciones

Publicaciones

Vine a la festa!

Vine a la festa!

Barcanova, 2019
LLIBRE ILLUSTRAT

La festa major és la festa més important de cada poble, de cada vila, de cada ci...

Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina

Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina

Bambú, 2014
NARRATIVA INFANTIL

Hi havia una vegada un Regne Feliç, i un rei i una reina guapos i exemplars que tenien ...

Pastís de mores

Pastís de mores

Algar, 2013
NARRATIVA INFANTIL

Esta noche viene Perico, el gato que se fue a la Luna a buscar fortuna. El abuelo de Luc&iacut...

Pep Guardiola. Un mar d'històries

Pep Guardiola. Un mar d'històries

Editorial Mediterrània, 2013
NARRATIVA INFANTIL

Explica el periple humà i professional de Pep Guardiola des de la seva arribada a la Ma...

Bibliografía completa

Llibre illustrat. Barcanova, 2019
Narrativa infantil. Bambú, 2014
Narrativa infantil. Algar, 2013
Narrativa infantil. Editorial Mediterrània, 2013
Guia sobre l'acolliment familiar
Mediterrània, 2009
Espais d'aprenentatge
MEiG de Catalunya, 2008
Narrativa infantil. Cruïlla, 2003
La Biblia para ti
Edebé, 2001
Narrativa infantil. Publicacions Abadia de Montserrat, 1998
Narrativa infantil. Edebé, 1997