Cinta Arasa

Cinta Arasa

Nascuda a Tortosa, 1978. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració, és autora de diversos títols de narrativa, principalment per a infants i joves.

Ha publicat Emergència al País de la Màgia (2010), El món dalt d'una sabata (2012), Missió Trobairitz! (2013), La lluna és dolça, Ahmed (2013), Zeneib, la primera enxaneta (2013), Ja som a l'hivern! (2013), Ha arribat la primavera! (2014), L'estiu és aquí! (2014), Comença la tardor! (2014), Les fades són calbes (2016), En Bernat, el gat afamat (2017) i Mama, vull que siguis com un elefant! (2017), La Paraula màgica (2018) i El Gla, un aprenent d'esquirol (2019). El 2013 rep el Premi Enric Valor de narrativa juvenil amb Vaig fer la maleta un dia de juny (2014). Algunes de les seves obres han estat traduÏdes i publicades en espanyol i en occità.

També ha publicat la novel·la per a adults Arran de l'Ebre (2009), i ha participat en diversos reculls col·lectius de narrativa i de poesia. Ha col·laborat,entre d'altres, a mitjans com Serra d'Or, Avui i Sàpiens.

 

Obras destacadas

Acqua alta

Acqua alta

Jollibre, 2021
NARRATIVA INFANTIL

La Lauretta té gairebé tretze anys i un pla secret: salvar Venècia, que s...

Escales avall

Escales avall

Columna, 2021
FICCIó

Escales avall és una biografia a tres veus de tres generacions de dones d’una fam...

Paraules, flors i pólvora

Paraules, flors i pólvora

Animallibres, 2020
LITERATURA JUVENIL

Barcelona, anys vint del segle passat. La Mercé és una adolescent inquieta i obs...

El Gla, un aprenent d'esquirol

El Gla, un aprenent d'esquirol

Barcanova, 2019
NARRATIVA INFANTIL

L'Aloma, una nena de set anys, estava convençuda que era la millor mestra que un pe...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Jollibre, 2021
Ficció. Columna, 2021
LIteratura juvenil. Animallibres, 2020
Narrativa infantil. Barcanova, 2019
Llibre illustrat. Somos libros, 2018
Narrativa infantil. Jollibre, 2017
Àlbum il·lustrat. Animallibres, S.L., 2017
Narrativa Infantil. Jollibre (Santillana), 2016
Edicions del Bullent, 2014
Barcanova, 2014
L'estiu és aquí!
2014
Comença la tardor
2014
Animadellibres, 2013
Barcanova, 2013
El m�n dalt d'una sabata
2012
Onada Edicions, 2010
Aeditors, 2009
Aeditors, 2007