Cinta Arasa

Cinta Arasa

Nascuda a Tortosa, 1978. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració, és autora de diversos títols de narrativa, principalment per a infants i joves.

Ha publicat Emergència al País de la Màgia (2010), El món dalt d'una sabata (2012), Missió Trobairitz! (2013), La lluna és dolça, Ahmed (2013), Zeneib, la primera enxaneta (2013), Ja som a l'hivern! (2013), Ha arribat la primavera! (2014), L'estiu és aquí! (2014), Comença la tardor! (2014), Les fades són calbes (2016), En Bernat, el gat afamat (2017) i Mama, vull que siguis com un elefant! (2017), La Paraula màgica (2018) i El Gla, un aprenent d'esquirol (2019). El 2013 rep el Premi Enric Valor de narrativa juvenil amb Vaig fer la maleta un dia de juny (2014). Algunes de les seves obres han estat traduÏdes i publicades en espanyol i en occità.

També ha publicat la novel·la per a adults Arran de l'Ebre (2009), i ha participat en diversos reculls col·lectius de narrativa i de poesia. Ha col·laborat,entre d'altres, a mitjans com Serra d'Or, Avui i Sàpiens.

 

Obras destacadas

El Gla, un aprenent d'esquirol

El Gla, un aprenent d'esquirol

Barcanova, 2019
NARRATIVA INFANTIL

L'Aloma, una nena de set anys, estava convençuda que era la millor mestra que un pe...

La paraula màgica

La paraula màgica

Somos libros, 2018
LLIBRE ILLUSTRAT

Segur que la mama i tu parleu molt. Segur que t’explica moltes coses, però tot i ...

En Bernat, el gat afamat

En Bernat, el gat afamat

Jollibre, 2017
NARRATIVA INFANTIL

 Al meu terrat hi ha el gat Bernat. Es fa el pinxo i viu sol..., però no és...

 Mama, vull que siguis com un elefant

Mama, vull que siguis com un elefant

Animallibres, S.L., 2017
ÀLBUM IL·LUSTRAT

«Mama, vull que siguis com un elefant!», pensa un dia el Ferran mentre la seva mar...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Barcanova, 2019
Llibre illustrat. Somos libros, 2018
Narrativa infantil. Jollibre, 2017
Àlbum il·lustrat. Animallibres, S.L., 2017
Narrativa Infantil. Jollibre (Santillana), 2016
Edicions del Bullent, 2014
Barcanova, 2014
L'estiu és aquí!
2014
Comença la tardor
2014
Animadellibres, 2013
Barcanova, 2013
El m�n dalt d'una sabata
2012
Onada Edicions, 2010
Aeditors, 2009
Aeditors, 2007