Miguel Martín Sandín

Miguel Martín Sandín

Miguel Sandín va néixer a Madrid el 1963. Es llicenciat en filosofia per la Universitat Complutense. La seva afició pel teatre el porta a formar part de diversos grups i per últim a fundar la seva pròpia companyia, Karmesí Teatro, en la qual, exerceix de director i actor. Alterna aquesta activitat amb la crítica literària. Tambe imparteix classes de Filosofia, Història i Humanitats, una tasca que compagina amb la creació literària.
 

Obras destacadas

Diamantes y otros demonios

Diamantes y otros demonios

Cuadernos del laberinto, 2019
NOVELA POLICíACA
...
El silencio de la rana

El silencio de la rana

Bambú, 2019
FICCIO JUVENIL
...
El lazarillo de torpes

El lazarillo de torpes

La esfera de los libros, 2018
NARRATIVA ADULT

Aquest llibre explica les divertides, i amb freqüència desconcertants, experi&egra...

El germà del temps

El germà del temps

Bambú, 2017
FANTASIA

Em dic Michael O’Muldarry i fa més de sis segles que tinc setze anys. He recorreg...

Bibliografía completa

Novela policíaca. Cuadernos del laberinto, 2019
Ficcio juvenil. Bambú, 2019
Narrativa Adult. La esfera de los libros, 2018
Fantasia. Bambú, 2017
Ficció. Premium Editorial, 2017
Edebé, 2009
Novel·la. Edebé, 2008
Súper-David y Compañía (incluye Un tigre muy payaso)
Comèdia. Editorial CCS, 1998
Un tesoro bajo el volcán (incluye El jardinero)
Comèdia. Editorial CCS, 1997
Haciendo diabluras (incluye El espíritu del bosque)
Comèdia. Editorial CCS, 1996
El hada desmemoriada (incluye Las bodas)