Muriel Villanueva

Muriel Villanueva

La Muriel Villanueva (València, 1976) és escriptora, autora de més de trenta obres literàries per a totes les edats, incloent-hi novel·les, llibres de contes, poemaris, obres de teatre i curtmetratges cinematogràfics, a més de publicacions breus en antologies i en línia. Hi destaquen La gatera, Rut Sense Hac, Duna, Dunes, El refugi del Tarek i la trilogia L’Esfera. Ha merescut més d’una desena de premis, entre els quals el J.M. Casero, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, el Carlemany, l’Atrapallibres i el Llibreter. Ha estat traduïda al castellà, l’anglès, el portuguès, el polonès, el coreà i el xinès. És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, diplomada en Educació Musical, i ha estat formada en Constel·lacions Familiars.

 

Obras destacadas

Amb fill de seda

Amb fill de seda

Sembra Llibres, 2022
NARRATIVA

La història d’un grup de música format per unes joves disposades a no rend...

Semiidèntics

Semiidèntics

Angle Editorial, 2021
NOVEL·LA

L’Ari i l’Aran, cantant i ballarí i dinou anys, lluiten constantment contra...

On vas, Tarek?

On vas, Tarek?

Cruïlla, 2021
NARRATIVA

El Tarek viu en un centre d’acolliment i fa estades curtes a casa de l’Ariadna. Se...

Bibliografía completa

Narrativa. Sembra Llibres, 2022
La Paula i el colibrí
Algar/Animallibres/Bromera, 2021
Novel·la. Angle Editorial, 2021
Narrativa. Cruïlla, 2021
Digueu-me Ju
La Galera, 2020
El ball de les estornelles
Adia Edicions, 2020
L'illa infinita
Andana, 2019
Ona i Roc i els tigres de Sumatra
Edicions Bromera, 2019
Dunes, diari d'un altre estiu
Babulinka, 2019
Paris es Azul
Versátil, 2019
Groc i rodó
Editorial Flamboyant, 2018
El refugi del Tarek
Cruïlla, 2018
Rut Sense Hac
Columna, 2018
La Tània i el telescopi
Cruïlla, 2016
El parèntesi d'esquerre
Males Herbes, 2016
Duna, diari d'un estiu
Babulinka, 2015
La Tània i totes les tortugues
Cruïlla, 2013
Motril 86
Proa, 2013
La gatera
Ara Llibres, 2012
Jo toco i tu balles
Editorial Motflorit, 2009