Fabián Plaza

Fabián Plaza

Fabián Plaza Miranda (Madrid, 1973) és advocat i escriptor. El 2021 va guanyar el Premi Minotauro amb “Más fría que la guerra”. Abans d'això, la seva novel·la “Con otros ojos” va ser finalista del Premi Minotauro el 2010. També va ser finalista del Premi Andrómeda el 2008 amb el seu relat “Piezas de museo”. Ha publicat les novel·les “Magumba” i “Übermenschen”, el llibre infantil “Misión: Jade”, i les guies divulgatives “Diplomacia tomando un café” i “Los mundos que escribes”.

Les seves històries solen tractar dilemes morals basats en l'aplicació dels drets fonamentals. És aficionat als jocs destratègia, simulació i rol. Li agrada aprendre idiomes estrangers i sent predilecció per l'Àsia Oriental. Viu a Vigo amb la seva dona i les seves dues filles.

 

Obras destacadas

Más fría que la guerra

Más fría que la guerra

Minotauro, 2021
CIèNCIA FICCIó

Premio Minotauro 2021

Desde 1969, la humanidad ha sufrido, de manera aislada, el at...

Bibliografía completa

Ciència ficció. Minotauro, 2021
Narrativa infantil. Algar, 2021
Los mundos que escribes
HT Publishers, 2017
Magumba
Contos estraños, 2012
Diplomacia tomando un café
Editorial ECU, 2011
Con otros ojos
Grupo AJEC, 2011