Isaac Palmiola

Isaac Palmiola

Isaac Palmiola (1979) viu i escriu a Barcelona.

Filòleg de formació i escriptor de vocació, ha treballat per al cinema i la televisió, on va aprendre alguns trucs per donar ritme i sentit visual a unes narracions que connecten bé amb els joves lectors.

Actualment alterna la faceta de novel·lista amb la de profesor de llengua i literatura. Té una vida molt avorrida i n’està molt orgullos. De fet, la seva máxima aspiració és seguir vivint trepidants aventures mentre tecleja l’ordinador vestit en pijama i sabatilles d’anar per casa.

Entre els seus llibres més populars, cal destacar la saga d'humor i misteri Perrock Holmes, traduïda a cinc llengües.

 

Obras destacadas

Crónicas de la Champions Interplanetaria. Una oportunidad para Nivan

Crónicas de la Champions Interplanetaria. Una oportunidad para Nivan

Loqueleo, 2020
NARRATIVA INFANTIL

Nivan Viengon ha crescut en un orfenat de l'planeta UH58, menyspreat per pertànyer ...

Dos detectives y medio - Perrock Holmes

Dos detectives y medio - Perrock Holmes

Montena, 2017
NARRATIVA INFANTIL

La Júlia i el Diego porten molt temps donant la tabarra amb tenir una mascota per&ograv...

Elemental, querido Gatson - Perrock Holmes

Elemental, querido Gatson - Perrock Holmes

Montena, 2017
NARRATIVA INFANTIL

Els detectius del Mistery Club es veuen obligats a allotjar-se en el lloc més lluny&agr...

El retorno de los escorpiones - Secret Academy 3

El retorno de los escorpiones - Secret Academy 3

Montena, 2014
NARRATIVA INFANTIL

L’Úrsula torna a la Secret Academy tot esperant retrobar-se amb en Lucas, per&ogr...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Montena, 2019
Narrativa infantil. Montena, 2018
Narrativa infantil. Montena, 2018
Narrativa infantil. Montena, 2018
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
El secreto de meteora - Secret Academy 4
Montena, 2015
Narrativa infantil. Montena, 2014
Narrativa infantil. Montena, 2014
La joya de Alejandro Magno - Secret Academy 2
Montena, 2014
La guarida del chacal - Ivizimals
Montena, 2014
El retorno de Da Vinci - The mystery team 5
Montena, 2013
El falsificador de arte - The mystery team 4
Montena, 2012
Asalto olímpico - The mystery team 3
Montena, 2012
El robo del Santo Grial - The mystery team 2
Montena, 2012
El misterio de las momias - The mystery team 1
Montena, 2011