Pilar Pascual

Pilar Pascual

Pilar Pascual és llicenciada en Filologia Hispànica i te un Master en Estudis Avançats d'Edició. Va completar la seva formació amb estudis de pintura, faceta a la que dedica part del seu temps. Treballa en el sector editorial des dels seus inicis professionals i des del 2002 te estudis especialitzats en la realització de llibres infantils i juvenils per editorials. 

Ha escrit i illustrat nombroses obres dins de la literatura infantil i juvenil. Dins de l'àmbit LIJ destaca la tetralogia Món Somni, publicada per Edebé el 2017, i en narrativa adulta dues biografies publicades per RBA a Espanya, Itàlia i properament França: Colette i Lise Meitner (2019).

 

Obras destacadas

De sobte una estrella

De sobte una estrella

La Galera, 2020
NARRATIVA INFANTIL

Tot i que els seus pares sempre li han dit que sempre l'estimaran, que només se sep...

Conoce a mi abuela

Conoce a mi abuela

Saldaña, 2018
LLIBRE ILLUSTRAT

L'àvia és genial: pot fer gairebé qualsevol cosa! I el que més...

Mundo Sueño IV. El libro azul

Mundo Sueño IV. El libro azul

Edebé, 2017
NARRATIVA INFANTIL

L'Oniromarca de la Rebeca porta consequències inesperades per a tots. Refugiada a l...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. La Galera, 2020
Lise Meitner. Colección Grandes mujeres.
RBA Libros, 2019
Colette: colección Grandes mujeres
RBA Libros, 2019
Llibre illustrat. Saldaña, 2018
Narrativa Infantil. Edebé, 2017
Narrativa infantil. Edebé, 2017
Fantasia. Edebé, 2016
Narrativa infantil. Edebé, 2016
Gens Colección Guermantes, 2010
Llibre infantil. Ediciones B, 2009
Llibre illustrat. Susaeta Ediciones, 2009