Fernando J. Múñez

Fernando J. Múñez

Li va arribar de petit el gust per l'escriptura. Amb catorze anys va començar la seva primera novel·la, i els primers guions amb divuit. 

Després de llicenciar-se en Filosofia va començar la seva carrera com a realitzador al món de la publicitat i a dirigir els primers curtmetratges, mentre completava la seva formació en Cinematografia als Estats Units.  Apassionat dels llibres i creador de jocs de taula i jocs de rol, el 2002 va fundar un estudi dedicat a la creació de llibres per editorials. Des d'aleshores ja ha superat les cinquanta publicacions de llibres infantils i juvenils. El 2012 va dirigir el llargmetratge Las Nornas, visionat al  Festival de Alicante i a la Seminci de Valladolid. 

 

Obras destacadas

Los diez escalones

Los diez escalones

Editorial Planeta, 2021
NOVEL·LA HISTòRICA

En una época en la que se confundía a Dios con el Diablo, y donde el amor se enj...

La cuinera de Castamar

La cuinera de Castamar

Planeta, 2019
NARRATIVA ADULT

Clara, una jove que ha caigut en desgràcia, pateix d'agorafòbia des que va p...

Los caballeros medievales

Los caballeros medievales

Susaeta Ediciones, 2014

Com van començar els cavallers? A on aprenien a manegar les armes? Seguien tots el codi...

Vampiros

Vampiros

Susaeta Ediciones, 2014

Quan un vampir clava la mirada sobre els ulls d'un mortal, pot canviar la seva voluntat. U...

Bibliografía completa

Novel·la històrica. Editorial Planeta, 2021
Narrativa Adult. Planeta, 2019
Ediciones Saldaña, 2014
Ediciones Saldaña, 2014
Susaeta Ediciones, 2014
Susaeta Ediciones, 2014
Goblins
2014
Trolls
2014
Samurais
2014
Magos y brujas
2011
La casa de muñecas de Marmadú
2011
Monstruos y seres fantásticos
2009
Dragones
2009