Àfrica Ragel

Àfrica Ragel

És filòloga i màster en creació literària. Nascuda a Poblenou, Barcelona, ??usa el seu barri com a escenari de diverses de les seves històries.

 La seva primera novel·la la va escriure als dinou anys i des de llavors no ha deixat de fer-ho, sempre a la recerca de la perfecció que sap inabastable. Ha guanyat premis literaris, entre ells el Ciutat de València per l'obra de teatre Atic, Manuel Cerqueda i Escalder de narrativa per la novel·la Els fantasmes de Vilafoscant, el Paraules a Icària per la novel·la juvenil Thesaurus.

Té cinc fills que li donen l'energia suficient per seguir estudiant, col·laborant en diferents revistes, donant classes de creació literària, fent correccions i, de tant en tant, conduint trens en el gran metro que mou a tots per la ciutat de Barcelona.

 

Obras destacadas

L?Alícia i la fredor d?alta mar

L?Alícia i la fredor d?alta mar

Animallibres, 2020
NARRATIVA INFANTIL

L’Alícia havia decidit passar la darrera nit del viatge a la coberta del vaixell,...

Gran ocell de silenci

Gran ocell de silenci

Empuries, 2019
NOVELLA

El 1880, en ocasió de l’enterrament de la petita Àngela, dos preadolescent...

Trementina i les plagues de la maga Urtica

Trementina i les plagues de la maga Urtica

Barcanova, 2017
NARRATIVA JUVENIL

La Trementina s'endinsar&agrav...

Quan em vinguin a buscar

Quan em vinguin a buscar

Tigre de Paper, 2015
FICCIó

Quan em vinguin a buscar és una novel·la inspirada amb un fet real, la mort al g...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Animallibres, 2020
Novella. Empuries, 2019
Narrativa Juvenil. Barcanova, 2017
Ficció. Tigre de Paper, 2015
Animallibres, 2015
Edicions Saragossa, 2011
Edicions Saragossa, 2008
Bon cop de falç
2002
Solsona Comunicacions, SL., 2001
Els fantasmes de Vilafoscant
2000
Àtic
2000