Cinta Arasa

Cinta Arasa

Cinta Arasa i Carot (Tortosa, 1978) holds a degree in Political Sciences. She has written many books, especially children's books.

She has published On és el Sol, Cucafera? (Aeditors, 2007), Emergència al País de la Màgia (Onada Edicions, 2010). El món dalt d'una sabata (2012), Missió Trobairitz! (2013), La lluna és dolça, Ahmed (2013), Zeneib, la primera enxaneta (2013), Ja som a l'hivern! (2013), Ha arribat la primavera! (2014), L'estiu és aquí! (2014), Comença la tardor! (2014), Les fades són calbes (2016), En Bernat, el gat afamat (2017) i Mama, vull que siguis com un elefant! (2017), La Paraula màgica (2018) i El Gla, un aprenent d'esquirol (2019). In 2013 she was awarded with the Premi Enric Valor of young adult's literature for her work Vaig fer la maleta un dia de juny (2014). Some of her works han been translated and published in Spanish and Occitan.
 

She has also published Arran de l'Ebre (2009), a novel for adults, and has been part of many collections of fiction and poetry. She has collaborated with Serra d'Or, Avui and Sàpiens, among others.

 

Obras destacadas

El Gla, un aprenent d'esquirol

El Gla, un aprenent d'esquirol

Barcanova, 2019
CHILDREN FICTION/div>

Aloma, una niña de siete años, estaba convencida de que era la mejor maestra que...

La palabra mágica

La palabra mágica

Somos libros, 2018
PICTURE BOOK/div>

Im sure that your mom and you talk a lot. I bet that she explains a lot of things to you, but ...

En Bernat, el gat afamat

En Bernat, el gat afamat

Santillana, 2017
CHILDREN BOOKS/div>

In his terrace you can find Bernat the cat. He lives by himself, but life in the streets it&rs...

¡Mamá, quiero que seas como un elefante!

¡Mamá, quiero que seas como un elefante!

Animallibres, S.L., 2017
PICTURE BOOKS/div>
...

Bibliografía completa

Children fiction. Barcanova, 2019
Picture book. Somos libros, 2018
Children Books. Santillana, 2017
Picture books. Animallibres, S.L., 2017
Children Tales. Jollibre (Santillana), 2016
Edicions del Bullent, 2014
Barcanova, 2014
L'estiu és aquí!
2014
Comença la tardor
2014
Animadellibres, 2013
Barcanova, 2013
El mitjó dalt d'una sabata
2012
Onada Edicions, 2010
Aeditors, 2009
Aeditors, 2007