Roser Atmetlla

Roser Atmetlla

Obras destacadas

Quina cua més rebel!

Quina cua més rebel!

Cruïlla, 2018
CHILDREN BOOKS/div>
...
Les ulleres de l'àvia

Les ulleres de l'àvia

Cruïlla, 2016
CHILDISH TALES /div>
...
Els ulls tancats

Els ulls tancats

Editorial La Magrana, 2008
NOVEL/div>
...
Una nit molt moguda

Una nit molt moguda

Cruïlla, 2008
CHILDISH TALES /div>
...

Bibliografía completa

Children Books. Cruïlla, 2018
Childish Tales . Cruïlla, 2016
Novel. Editorial La Magrana, 2008
Childish Tales . Cruïlla, 2008
Novel. Editorial La Magrana, 2005
La clau de tots els secrets
Quaderns Crema , 2003
El nedador
Quaderns Crema / Espasa Calpe, 1998