Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) es licenciado en Filosofía y ha desarrollado su carrera profesional en el periodisme. Ha sido redactor de los diarios El País y La Vanguardia, y colaborador de El Periódico y Avui, entre otros medios. También ha sido profesor de la Universitat Politècnica de Catalunya y de la Universitat Ramon Llull, y ha sido formador en oratoria.

Obras destacadas

La nedadora

La nedadora

Columna Edicions, 2019
CONTEMPORARY FICTION/div>

Jane is an English girl that, since she was a child, has spent thousands of hours training. Wh...

Maigret i els anarquistes

Maigret i els anarquistes

Alrevés, 2018
DETECTIVE NOVEL/div>

Barcelona, late 1936, winter. The commissioner of the judicial police of the Quai des Orph&egr...

La pista d'una morta

La pista d'una morta

Gregal, 2018
DETECTIVE NOVEL/div>

Mina Marquès, a detective from Barcelona, receives an unusual request: she must "f...

The Lost Eagle of the Nazis

The Lost Eagle of the Nazis

LLIBRES DEL SEGLE, 2017
/div>

Charlotte is a girl from a German town near Colonia. One day, when she was having a walk throu...

Bibliografía completa

Contemporary fiction. Columna Edicions, 2019
Detective novel. Alrevés, 2018
Detective novel. Gregal, 2018
LLIBRES DEL SEGLE, 2017
Children Books. La Galera, 2017
Children Books. Editorial Cruïlla, 2017
Young adult history. Bambú, 2016
Children's Tales . La Galera, 2016
Humour. Grup 62, 2016
Novel. Comanegra, 2016
Childish Tales . Estrella Polar, 2016
Childish Tales . Santillana, 2016
Childish Tales . Loqueleo, 2016
Non fiction. Editorial Base, 2015
Children's books. Algar Editorial, 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Historical novel. Proa, 2008
Els Llops
2006
L’últim hivern de Ramon Llull
2004
Roger de Flor
2003
La ruta dels almogàvers
2002
La màquina de les ànimes
2001
La pistola d'’Abdul•là
2000
Apocalipsi blanc
1999
Jocs de Corrupció
1996
La caça i l’'amor
1995
El moment abans
1990