Mariona Cabassa

Mariona Cabassa

Va finalitzar els seus estudis d'il·lustració i disseny gràfic a l'Escola Massana de Barcelona (Premi Extraordinari 2000). Va realitzar un postgrau d'il·lustració i gravat a l´École des Arts Déco (Strasbourg) i un altre a l'Écoles des Beaux Arts (Marseille).
Des del 2001 ha anat col·laborant amb editorials espanyoles i de l'estranger.
Els seus treballs surten habitualment publicats a revistes, diaris i publicacions de l'àmbit editorial i publicitari d'Espanya, França, Austràlia, Singapur i Corea.

Mariona Cabassa ha participat en exposicions col·lectives d'il·lustració i gravat, així com en altres projectes dins del món del còmic i de l'animació.

El 2003 va ser premiada per l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (APIC) pel seu treball en el sector de la il·lustració infantil, amb el "Libro para contar mientras se come un huevo frito" (Editorial Kalandraka).

L'any 2005 va ser sel·leccionada per participar a Bolonia en l'exposició i catàleg "Ilustrísimos" dedicats a la il·lustració espanyola, a través de l'Asociación de Ilustradores y del Ministerio de Cultura i pel catàleg i exposicio de la "22a Mostra Internazionale d'Ilustrazione per l'Infanzia" de la Fondazione Cassamarca.

Actualment treballa com il·lustradora i com professora en diferents escoles d'art i disseny de Barcelona.

Ver ilustraciones

Publicaciones

El somni de l'Amina

El somni de l'Amina

Baula, 2009

Una nena, l'Amina, explica a la seva mare, de manera ben espontània, el que li agra...

Hi havia una vegada la familia

Hi havia una vegada la familia

Edebé, 2012

La lectura del conte és un moment màgic i la veu familiar que llegeix o els expl...

El viatge secret

El viatge secret

Edelvives, 2013
NARRATIVA INFANTIL
Els camins dels arbre

Els camins dels arbre

La Fragatina, 2011
NARRATIVA INFANTIL

Un nen i el seu avi passen la tarda junts. El net vol pujar a l'àrbre i pensa que n...

Bibliografía completa

Baula, 2009
Ediciones Oniro, 2009
Baula, 2010
Círculo de Lectores, 2010
El tresor de barbablava
Bambú, 2010
Random House Mondadori, 2011
Baula, 2011
Narrativa infantil. Edelvives, 2013
Narrativa infantil. La Fragatina, 2011
Per a fer un pastís de poma
Edelvives, 2011
Paraules amb cap i peus
Barcanova, 2011
Una sed de ilusiones infinita
Edelvives, 2010
Sant Jordi no tenia cap soldat
Edicions Baula, 2010
La Familia
Kalandraka, 2010
Epaminondas
Edelvives, 2010
Narracions clàssiques. Edelvives, 2016
Ediciones B, 2017
No ficció. Ediciones B, 2017
Narrativa infantil. SM, 2017
No ficció. Editorial Comanegra S.L., 2017