Albert Alforcea

Albert Alforcea

En el seu camí artístic, aquest polifacètic autor ha combinat la música, l’escriptura i el dibuix. Com a músic destaca el seu treball com a líder, cantant i autor del grup de fusions musicals Alara Kalama amb què ha publicat dos discos: Aigua viva i L’essència dels colors, a més d'altres treballs discogràfics com a percussionista. Com a il•lustrador ha treballat en publicitat i ha realitzat diverses exposicions.
Ha escrit i il•lustrat els llibres: “El sueño azul” Guía de los seres fantásticos del hogar”, “Rescat al pic de les Bruixes” i “Llibre dels éssers fantàstics de Catalunya” i és autor de “Brim el cazahadas”. També ha il•lustrat nombrosos llibres per a altres autors. Ha treballat per editorials com: Anaya, Planeta, Alfaguara, Ediciones B, SM, Teide, Barcanova, Columna, etc.

Ver ilustraciones

Publicaciones

Guía de los seres fantásticos del hogar

Guía de los seres fantásticos del hogar

Ediciones B, 2010

Hi ha un petit univers ocult a casa nostra. Fades de llum sanadora que viuen a les bombetes, d...

Rescat al pic de les bruixes

Rescat al pic de les bruixes

Barcanova, 2010
FANTASIA / DISTOPIA

Què pensarieu si us digués que a Terrades va existir un follet a la casa del qua...

Llibre dels éssers fantàstics de Catalunya

Llibre dels éssers fantàstics de Catalunya

Barcanova, 2011
FANTASIA / DISTOPIA

Saps què és un empassaglans tromput? I una fadallona? Saps que a la Vall d'A...

El llibre dels éssers fantàstics de l'escola

El llibre dels éssers fantàstics de l'escola

Barcanova, 2011

Hi ha un ésser mig follet, mig conill que menja guix i s’enfila per les parets. Ho sab...

Bibliografía completa

Timun Mas, 2003
En busca de las voces perdidas
Destino, 2007
Mecanoscrit del segon origen
Eumo editorial, 2008
Els assassinats del carrer de la Morgue
Eumo editorial, 2008
Jocs d'expressió oral i escrita
Eumo editorial, 2009
El llibre dels enigmes
Barcanova, 2009
Fantasia / Distopia. Barcanova, 2010
Fantasia / Distopia. Barcanova, 2011
Fantasia / Distopia. Barcanova, 2014
Dràcula
Teide, 2006