Ana Zurita

Ana Zurita

Vaig nàixer a València, on vaig estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica. Mai vaig imaginar fer una altra cosa que no fóra dibuixar.

Vaig començar l’aventura de ser il·lustradora professional en 2005. Des de llavors he treballat per a diverses editorials dedicant-me sobretot al que més m’agrada, la il·lustració infantil: contes, álbum il·lustrat, llibre de text…  També he realitzat treballs per a publicitat com a cartells, disseny de marca o storyboards i disseny de figures de gres i porcellana.

M’agrada ser versátil, treballar diverses tècniques i estils d’expressió, el nous reptes. I sempre pose molta il·lusió en cada nou projecte.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Mi mamá es la mejor madre del mundo

Mi mamá es la mejor madre del mundo

Penguin Random House, 2015

Un àlbum preciós, il·lustrat per regalar-li a la mare el Dia de la Mare

Así son mis abuelos

Así son mis abuelos

Penguin Random House, 2017
LLIBRE D'ACTIVITATS

No saps què regalar als teu avis?

Així son els meus avis és un...

El primer vol de la bruixeta Tornasol

El primer vol de la bruixeta Tornasol

Edelvives, 2017

Marta Tornassol encara no té el carnet de bruixa per a volar amb la granera. Ella est&a...

Bibliografía completa

Cuentos clásicos
Bromera, 2017
Penguin Random House, 2015
Penguin Random House, 2015
Los tres cerditos
Jaguar Ediciones, 2015
Conte d'hivern
Barcanova, 2013
Minicuentos de ositos y cerditos
Beascoa, 2013
LLibre d'activitats. Penguin Random House, 2017
Minicuentos de hipopótamos y ovejas
Beascoa, 2013
Un misterio para Susana
Jaguar Ediciones, 2013
Los calcetines de Susana
Jaguar Ediciones, 2012
El álbum del bebé
Penguin Random House, 2012
Qué tela más dispareja
Pintar-Pintar, 2010