Núria Rodríguez

Núria Rodríguez

Madrid, 1970
 
De petita m’encantava llegir contes, còmics… però vaig quedar completament fascinada per una col•lecció de llibres d’animals que hi havia a casa amb unes il•lustracions increïbles. Sempre em va agradar dibuixar i m’ho passava pipa amb els treballs d’Educació Plàstica de l’escola.
 
Al principi em va costar trobar el meu camí. De fet, vaig començar a estudiar Disseny i Moda a la Universitat Politècnica de Madrid tot i que ben aviat em vaig adonar que necessitava alguna cosa diferent. Vaig canviar l’agulla pels pinzells i vaig estudiar Belles Arts a la Universtitat Complutense. Després de llicenciar-me en l’especialitat de pintura vaig fer algunes exposicions gràcies a la Red de Arte Joven de la Comunidad de Madrid. Però com el món digital començava a trucar a les nostres portes (a mi no m’entusiasmava l’idea però...) vaig decidir donar una oportunitat a la tecnologia i vaig estudiar Disseny Gràfic. La veritat és que em va ser molt útil car durant els primers anys vaig treballar com a dissenyadora gràfica en vàries empreses i després em va obrir moltes possibilitats creatives.
 
Un bon dia vaig decidir fer un llibre per a nens i l’experiència em va resultar tan gratificant que des d’aleshores em dedico principalment a la il•lustració infantil (encara que també faig treballs per a adults en el món de la publicitat) ja sigui en forma de llibre, joguina educativa, vinils decoratius i cartells per a botigues de joguines, etc.
 
Tinc la immensa sort de gaudir amb la meva feina i com visc al camp, puc oxigenar-me cada dia fent passejades amb els meus gossets mentre contemplo un cel ple de núvols tremendament inspiradors. 
 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Bemol Pispante. Regreso a Hamelín

Bemol Pispante. Regreso a Hamelín

Ediciones Sieteleguas, 2010
NARRATIVA IL·LUSTRADA

Arriba la tercera aventura de la increïble saga Bemol Pispante. Aquest cop, les seves ave...

Pescadito, pescadito

Pescadito, pescadito

Ediciones Sieteleguas, 2014

Un conte antàrtic. En els límits del planeta, els habitants del Pol Sud porten u...

Selena Sixto, un viaje inesperado a Júpiter

Selena Sixto, un viaje inesperado a Júpiter

Feran S.A., 2015
NARRATIVA INFANTIL

Aquesta és la història de Selena, la filla de l'astronauta Sebastià S...

Crecemos

Crecemos

Editorial PPC, 2018
CUADERNO

Aquest llibre ajuda als més petits a créixer interiorment i a reconèixer ...

Bibliografía completa

Señor Nimbo y la máquina de nubes
Ediciones Sieteleguas, 2004
El colibrí y su nuevo amigo
Ediciones Sieteleguas, 2005
Bemol Pispante, un ratón en el piano
Ediciones Sieteleguas, 2005
Bemol Pispante y el misterio Stradivarius
Ediciones Sieteleguas, 2007
Narrativa il·lustrada. Ediciones Sieteleguas, 2010
El pájaro Puhuy
Ediciones Sieteleguas, 2008
Mucho ruido
Coedición Miniland Educational / Sieteleguas Ediciones, 2010
Ojo al parche
Coedición Miniland Educational / Sieteleguas Ediciones. , 2010
Un problema de narices
Coedición Miniland Educational / Sieteleguas Ediciones. , 2010
Sopa de letras
Coedición Miniland Educational / Sieteleguas Ediciones. , 2010
Piel de Seda
Coedición Miniland Educational / Sieteleguas Ediciones. , 2010
Ediciones Sieteleguas, 2014
Narrativa infantil. Feran S.A., 2015
Cuaderno. Editorial PPC, 2018
Damos gracias
Editorial PPC, 2018