Cristina Picazo

Cristina Picazo

Filla d'artistes de l'agulla i el didal, Cristina Picazo va néixer a Barcelona, l'any 1969, amb un llapis a la mà.
Després d'estudiar Belles Arts, es va dedicar durant molts anys a fer classes de gravat, pintura i plàstica per a nens i adults.
Des del 1999 es dedica exclusivament a la il·lustració i a crear llibres de manualitats per a infants. Ha publicat i il·lustrat una cinquantena de llibres de text, de plàstica, d'art contemporani adreçat als infants, de cançons de bressol i de lectura infantil i juvenil. També col·labora en diverses publicacions infantils.
Actualment viu en plena muntanya, perquè quan treballa necessita veure arbres per la finestra. Per això no li agrada treballar de nit, encara que ho fa més sovint del que voldria...

Ver ilustraciones

Publicaciones

Maestra de pueblo con L de novata

Maestra de pueblo con L de novata

GRIJALBO, 2017
CóMIC

“Faig classes, vigilo els patis, corregeixo quaderns, em coordino, atenc a les fam&iacut...

En Bernat detectiu i l'anell del templer de Capdella

En Bernat detectiu i l'anell del templer de Capdella

Animallibres, S.L., 2017
NARRATIVA INFANTIL

En Bernat està llegint la darrera de les aventures de Sherlock Holmes, La vall de la po...

No despertis vells fantasmes

No despertis vells fantasmes

Animadellibres, 2018
NARRATIVA INFANTIL

L’Edu i la seva mare han d’anar a viure a casa de l’àvia i, des del m...

Muñecas adorables

Muñecas adorables

Círculo de Lectores, 2018
LLIBRE D'ACTIVITATS

Pocs llibres de manualitats compten amb projectes tan irresistibles com els que trobarà...

Bibliografía completa

Círculo de Lectores, 2011
Círculo de Lectores, 2011
Círculo de Lectores, 2011
Círculo de Lectores, 2011
Círculo de Lectores, 2012
Círculo de Lectores, 2012
Círculo de Lectores, 2012
Círculo de Lectores, 2012
Círculo de Lectores, 2012
Combel, 2014
Narrativa infantil. Baula, 2016
Activitats. Círculo de Lectores, 2016
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa Infantil. Ediciones B, 2016
Narrativa infantil. Penguin Random House , 2017
Cómic. GRIJALBO, 2017
Àlbum il·lustrat. Imaginarium Circulo de Lectores, 2017
Narrativa infantil. Animallibres, S.L., 2017
Narrativa infantil. Animadellibres, 2018
LLibre d'activitats. Círculo de Lectores, 2018