Roberta Bridda

Roberta Bridda

Roberta Bridda neix a Belluno (Itàlia) el 1975. Des del 2003 viu i treballa a Barcelona.

Graduada en Arquitectura per la Universitat de Venècia amb el treball final dedicat a la Història de l’Art Contemporani sota el títol “Born of Artist’s Book in Italy”. Després va fer cursos de Disseny Gràfic de Webs, Creativitat artística per llibres, il·lustració, enquadernació, gravat i tècniques d’impressió a Venècia, Barcelona i Berlín.

Participa habitualment en exposicions de llibres artístics i en fires a Itàlia i a Espanya.

Des del 2005 treballa com il·lustradora free-lance i dóna classes d’edició i  enquadernació (Escola Massana, Cursos d’estiu Rosa Sensat, Universitat de Barcelona, Centre Cívic Cotxeres, Centre Cos, Casa Elizalde, Centres Cívics Granollers, Escola d’Art Pau Gargallo, Ilboscoblu Estudi …).

Organitza tallers, exposicions i cursos sobre il·lustració i creació de llibres artístics i publica llibres il·lustrats infantils a editorials (Cruïlla, SM, Bromera, Anaya, Cadí, Planeta…) y petits llibres fets a ma.

Des del 2015 és professora de la Facultat d'Educació de la UB (Universitat de Barcelona) en el Departament d'Educació Visual i Plàstica.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

Cametes i Pouets

Cametes i Pouets

SM, 2015
NARRATIVA INFANTIL

Petita història d'un plantador de cases

Petita història d'un plantador de cases

Cruïlla, 2011
NARRATIVA INFANTIL

L'ouet amb potes

L'ouet amb potes

Cadí, 2010
NARRATIVA INFANTIL

Mi primer libro de cocina

Mi primer libro de cocina

Oniro (Planeta), 2011
CUINA

Bibliografía completa

Narrativa infantil. SM, 2015
Narrativa infantil. Cruïlla, 2011
Narrativa infantil. Cadí, 2010
Narrativa infantil. Cruïlla, 2008
Narrativa infantil. Bromera, 2006
Els pobles de la Mediterrània i el seu entorn
Ajuntament de Sant Cugat del Vallés, 2006
Rimas y cuentos del bosque de las brumas
Cruïlla, 2011
Cuina. Oniro (Planeta), 2011
Narrativa infantil. Barcanova, 2017