Marta Montañá

Marta Montañá

Va néixer a Badalona l'any 1967 i quan era petita li agradava embrutar papers amb les seves aquarel·les.
De gran, va voler treballar amb dofins o amb nens i l'única manera de tenir-ho tot era dibuixant-ho.
S'ha especialitzat a il·lustrar llibres infantils i en dibuix naturalista.
Fins ara ha il·lustrat una mica més de quaranta llibres, però nota que aquesta aventura tot just acaba de començar.

Ver ilustraciones

Publicaciones

La Lea i el cargol

La Lea i el cargol

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Lea es gronxa ala plaça.

Cap amunt.

Cap avall.

Cap ...

Mare, vull que siguis com un elefant!

Mare, vull que siguis com un elefant!

Algar, 2017
NARRATIVA INFANTIL

La mare del Ferran mai té temps. Sempre va mirant el rellotge i dient: «Anem molt...

 Mama, vull que siguis com un elefant

Mama, vull que siguis com un elefant

Animallibres, S.L., 2017
ÀLBUM IL·LUSTRAT

«Mama, vull que siguis com un elefant!», pensa un dia el Ferran mentre la seva mar...

La tortuga poruga i la seva amiga eruga

La tortuga poruga i la seva amiga eruga

Editorial Barcanova, 2018
NARRATIVA INFANTIL

La tortuga d’aquesta història és terriblement poruga; tant, que ja de molt...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. SM, 2010
Beascoa, 2010
Combel, 2011
Combel, 2011
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Ediciones B, 2014
Narrativa infantil. Barcanova, 2015
Narrativa infantil. Editorial Cruïlla, 2013
Narrativa Infantil. Algar, 2017
Àlbum il·lustrat. Animallibres, S.L., 2017
Narrativa infantil. Editorial Barcanova, 2018