Marta Montañá

Marta Montañá

Va néixer a Badalona l'any 1967 i quan era petita li agradava embrutar papers amb les seves aquarel·les.
De gran, va voler treballar amb dofins o amb nens i l'única manera de tenir-ho tot era dibuixant-ho.
S'ha especialitzat a il·lustrar llibres infantils i en dibuix naturalista.
Fins ara ha il·lustrat una mica més de quaranta llibres, però nota que aquesta aventura tot just acaba de començar.

Ver ilustraciones

Publicaciones

La Lea i el cargol

La Lea i el cargol

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Lea es gronxa ala plaça.

Cap amunt.

Cap avall.

Cap ...

La botiga de mascotes extraordinàries

La botiga de mascotes extraordinàries

Barcanova, 2015
NARRATIVA INFANTIL

Maria Llufa

Maria Llufa

Editorial Cruïlla, 2013
NARRATIVA INFANTIL

La Maria Llufa és una marieta molt petanera. Tipa que els altres animals es queixin, un...

Mare, vull que siguis com un elefant!

Mare, vull que siguis com un elefant!

Algar, 2017
NARRATIVA INFANTIL

La mare del Ferran mai té temps. Sempre va mirant el rellotge i dient: «Anem molt...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. SM, 2010
Beascoa, 2010
Combel, 2011
Combel, 2011
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Ediciones B, 2014
Narrativa infantil. Barcanova, 2015
Narrativa infantil. Editorial Cruïlla, 2013
Narrativa Infantil. Algar, 2017
Àlbum il·lustrat. Animallibres, S.L., 2017