Jordi Sunyer

Jordi Sunyer

És il·lustrador i dissenyador gràfic.

Ha publicat més de trenta llibres, treballant per a editorials com Baula i Edelvives, Edicions Hipòtesi, la Galera, Edebé, Cruïlla i Grup SM, Barcanova, Combel, Anaya, McGraw-hill o Oxford University Press, entre d'altres. També ha col·laborat amb El País i El PuntAvui, les revistes Descobrir, Sapiens i la Fundació F.C. Barcelona, entre d'altres.  Alguns dels llibres que ha il·lustrat s'han editat a França, Portugal, Itàlia i Argentina.

De l'any 2007 al 2009 va ser el director d'art de la sèrie d'animació 'Asha' coproduïda per Cromosoma, Televisió de Catalunya i TVE.

Paral·lelament, realitza projectes de grafisme per a diferents empreses i entitats, i ha participat en algunes exposicions com a pintor i il·lustrador a Espanya, França, Alemanya, Itàlia o els Emirats Àrabs.

Ha sigut seleccionat per participar a l'exposició ‘Books in catalan’ per a la Bologna Children's Book Fair 2017.

ze:11.0pt'>Bologna Children's Book Fair 2017.

 

Ver ilustraciones

Publicaciones

El nen de xocolata

El nen de xocolata

Baula, 2015
NARRATIVA INFANTIL

En Solomon té 7 anys, un somriure de dents molt blanques i la pell del color de la xoco...

Un món de jocs

Un món de jocs

Combel, 2015

T’agradaria viatjar a l’Antàrtida, a la Xina o a Venècia? I con&egra...

Quin golàs!

Quin golàs!

Ediciones Jaguar, 2016
NARRATIVA INFANTIL

Una història sobre el futbol, l'amistat i com les situacions controvertides poden t...

Paraules màgiques

Paraules màgiques

Bromera, 2016
...

Bibliografía completa

L'Oslo vol pintar la lluna
Barcanova, 2006
Narrativa infantil. Baula, 2015
Combel, 2015
Narrativa infantil. Ediciones Jaguar, 2016
Bromera, 2016
Narrativa infantil. Santillana, 2017
Llibres d'activitats. Combel, 2017
Narrativa juvenil. Bromera, 2018