Carles Arbat

Carles Arbat

Del meu ofici en diuen ser il•lustrador. Segurament, de petit, m’hauria imaginat un senyor amb perruca blanca i vestit d’època que enllustrava sabates que feien llum…
El meu gran tresor eren els llapis de colors amb què pintava les parets de casa i que poc m’hauria imaginat que avui pintarien pagines de contes de “veritat”.
Uns anys més tard, vaig seguir el meu instint i vaig estudiar a disseny gràfic a l’Escola d’Art d’Olot. Allí em vaig fer amic d’aquella paraula tan gran i anigmàtica. Dia rere dia em dóna pistes de qui és i alguns cops quan l’encerto em regala un premi com ara el del Cartell del Saló del Llibre Infantil i Juvenil al 2000, el Premi Lazarillo per a Il•lustradors al 2002 amb l’obra: “La Ciutat dels Ignorants” i al 2005 el Premi Llibreter per l’àlbum :“Volem que tornin les vaques boges!”.

Actualment resideixo a Barcelona, i des d’aquesta nova finestra continuo agafat de la mà d’aquesta paraula màgica i emprenent nous projectes.

Ver ilustraciones

Publicaciones

Paraules nouvingudes

Paraules nouvingudes

Barcanova, 2015
NARRATIVA INFANTIL

Hi ha paraules antigues, estranyes o amables que provenen d’altres llengües, que po...

El llibre més alt dels castells

El llibre més alt dels castells

Brau Edicions, 2015
TRADICIONS

Catalunya és un país de castells. A molts pobles i ciutats hi trobareu una colla...

En Bernat, el gat afamat

En Bernat, el gat afamat

Santillana, 2017
NARRATIVA INFANTIL

 Al meu terrat hi ha el gat Bernat. Es fa el pinxo i viu sol..., però no és...

Bibliografía completa

i
2006
Contes del nen del temps
2006
2007
El lazarillo de Tormes
2007
El rei del cul vermell
2007
¿Pero, qué es lo que quieren las mujeres?
2007
Con alma de niño
2008
El Conde Lucanor
2008
La Celestina
2008
3 contes de Nadal
2009
L'arbre de Nadal
2008
Pinocho no era un mentiroso
2009
Don Quijote de la Mancha
2007
Tirant lo Blanc
2009
Huckleberry Finn
2010
Me cuentas una Ópera?
2012
Vet aquí una nit de Reis
2012
Contes del nen del temps
2007
Transports de Barcelona
2010
Monstres monstruosos
2011
Vet aquí la nit de Reis
2011
L'arbre de nadal se'n va al bosc
2011
Narrativa infantil. Barcanova, 2015
Tradicions. Brau Edicions, 2015
Narrativa infantil. Santillana, 2017