Cinta Arasa

Cinta Arasa

Cinta Arasa i Carot (Tortosa, 1978) és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració. Escriu des dels onze anys, i mai no ha deixat de fer-ho.

Ha publicat tant narrativa com poesia en reculls d’obra d’autors diversos. En solitari ha publicat els la novel•la Arran de l’Ebre (Aeditors, 2009) i els llibres per a infants On és el Sol, Cucafera? (Aeditors, 2007) i Emergència al País de la Màgia (Onada Edicions, 2010).

El gener del 2008 va publicar a la Revista Serra d'Or Montserrat Abelló, la vida amb majúscula, article sobre l’obra de Montserrat Abelló escrit conjuntament amb Sandra Comas i Anglada i el febrer del 2010 al suplement Cultura de l’AVUI El Secret dels versos. Retrat literari de Montserrat Abelló, també amb Sandra Comas i Anglada.

És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana.

Obras destacadas

Mare, vull que siguis com un elefant!

Mare, vull que siguis com un elefant!

Algar, 2017
NARRATIVA INFANTIL

La mare del Ferran mai té temps. Sempre va mirant el rellotge i dient: «Anem molt...

En Bernat, el gat afamat

En Bernat, el gat afamat

Santillana, 2017
NARRATIVA INFANTIL

 Al meu terrat hi ha el gat Bernat. Es fa el pinxo i viu sol..., però no és...

 Mama, vull que siguis com un elefant

Mama, vull que siguis com un elefant

Animallibres, S.L., 2017
ÀLBUM IL·LUSTRAT

«Mama, vull que siguis com un elefant!», pensa un dia el Ferran mentre la seva mar...

Les fades són calbes

Les fades són calbes

Jollibre (Santillana), 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Valèria i la seva mare juguen a inventar-se una història de fades i desi...

Bibliografía completa

Narrativa Infantil. Algar, 2017
Narrativa infantil. Santillana, 2017
Àlbum il·lustrat. Animallibres, S.L., 2017
Narrativa Infantil. Jollibre (Santillana), 2016
Edicions del Bullent, 2014
Barcanova, 2014
L'estiu és aquí!
2014
Comença la tardor
2014
Animadellibres, 2013
Barcanova, 2013
El m�n dalt d'una sabata
2012
Onada Edicions, 2010
Aeditors, 2009
Aeditors, 2007