Gemma Sales

Gemma Sales

Gemma Sales va nèixer a Barcelona el 1945. Escriure ha estat una constant en la seva vida. Ha publicat guions i dibuixos per a còmics, contes per a infants i per a adults. Ha publicat àlbums per a nens, com "M’agraden els monstres" o "I like the snow", al Japó. Ha treballat també a la ràdio, en un espai d’entrevistes. Alguns dels seus relats han quedat finalistes o seleccionats en diferents certàmens. El conte "La caputxeta deixa la caputxa" va ser llegit al TNC a la Marató de contes de 1998. Pel que fa a la trajectòria gràfica, cal esmentar els llibres il•lustrats a ploma. Més tard, mitjançant diferents tècniques pictòriques, ha il•lustrat per a papereria, jocs didàctics i dissenys tèxtils. Ha realitzat diversos logotips. Gemma Sales imparteix també cursos i tallers a infants i docents arreu de l’Estat.

Obras destacadas

Gnoms de jardí

Gnoms de jardí

Barcanova, 2013

A Puig-rodó, hi ha cases que tenen jardins guarnits amb gnoms. Deu ser per això ...

Dorms molt, Joana

Dorms molt, Joana

Edicions del Pirata, 2006

Dorms molt, Joana... ens acosta a la vida de la Paula i ens parla de les entremaliadures d’en...

Adéu, adéu

Adéu, adéu

Edicions de l'Albi, 2004

Martina, acompanyada del seu inseparable conillet, viu la darrera nit a la que ha estat, fins ...

Bibliografía completa

Barcanova, 2013
Andorra La Vella
2011
"Els cornins boscans"
2007
Edicions del Pirata, 2006
Edicions de l'Albi, 2004
Conta'm una història trista
2002
Sheep Wearing a Sweater
2002
Mummy's Elephant Birthday
2001
The scarf
2001
Quants tràfecs per un coixí
2000
I like the snow!
2000
"Volia comprar-me unes sabates"
1996
M'agraden els monstres
1994
Guspi i Reis '92
1992
Col·lecció "Peluts"
1986