Miguel Martín Sandín

Miguel Martín Sandín

Miguel Sandín va néixer a Madrid el 1963. Després d'abandonar el primer curs dels estudis de dret, inicia la carrera de Filosofia, i es llicencia per la Universitat Complutense. N'és membre fundador i fa de col·laborador de la revista 'Thales' que edita la mateixa Universitat. La seva afició pel teatre el porta a formar part de diversos grups i per últim a fundar la seva pròpia companyia, Karmesí Teatro, en la qual, exerceix de director i actor durant cinc anys. Alterna aquesta activitat amb la crítica literària i teatral per a la revista "Aquí Todo", que dirigeix M. Teresa Montora per a l'editorial Bedunia. El seu compromís social i la seva vocació pedagògica el porten a impartir cursos de reinserció per a drogodependents i activitats de temps lliure per a menors desprotegits en programes subvencionats per la Comunitat de Madrid. Durant els últims divuit anys imparteix classes de Filosofia, Història i Humanitats, una tasca que compagina amb la creació literària.
El 1996 publica les seves dues primeres obres de teatre infantil: "Haciendo diabluras" i "El espíritu del bosque", títols que inauguren la col·lecció Escena y fiesta a l'editorial CCS i que ja van per la tercera edició. A partir d'aleshores ja no ha parat d'escriure: poesia, monòlegs, guions de cinema i novel·la per a adults.

Obras destacadas

Diamantes y otros demonios

Diamantes y otros demonios

Cuadernos del laberinto, 2019
NOVELA POLICíACA
...
El silencio de la rana

El silencio de la rana

Bambú, 2019
FICCIO JUVENIL
...
El lazarillo de torpes

El lazarillo de torpes

La esfera de los libros, 2018
NARRATIVA ADULT

Aquest llibre explica les divertides, i amb freqüència desconcertants, experi&egra...

El germà del temps

El germà del temps

Bambú, 2017
FANTASIA

Em dic Michael O’Muldarry i fa més de sis segles que tinc setze anys. He recorreg...

Bibliografía completa

Novela policíaca. Cuadernos del laberinto, 2019
Ficcio juvenil. Bambú, 2019
Narrativa Adult. La esfera de los libros, 2018
Fantasia. Bambú, 2017
Edebé, 2009
Novel·la. Edebé, 2008
Súper-David y Compañía (incluye Un tigre muy payaso)
Comèdia. Editorial CCS, 1998
Un tesoro bajo el volcán (incluye El jardinero)
Comèdia. Editorial CCS, 1997
Haciendo diabluras (incluye El espíritu del bosque)
Comèdia. Editorial CCS, 1996
El hada desmemoriada (incluye Las bodas)