Anna Gasol

Anna Gasol

Anna Gasol va néixer a Cervera, a la comarca de la Segarra. De ben menuda li encantava escoltar les històries que li explicava la seva iaia i, sobretot, passar bones estones llegint novel·les d’aventures. Va estudiar Filologia Germànica i Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona. Després, va treballar de mestra en una escola de Premià de Mar i, més tard, es va encarregar del fons de literatura infantil i juvenil de la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, de Barcelona. Va ser directora de la revista Faristol i presidenta del CCLIJ, la secció catalana de l’OEPLI. Col·labora amb diferents editorials de literatura infantil i juvenil, fa traduccions, escriu articles per a diverses publicacions espanyoles i escriu i adapta contes per a infants. És membre del Patronat de la Fundació Cavall Fort.

Obras destacadas

Julio y Verne descubren el centro de la Tierra

Julio y Verne descubren el centro de la Tierra

Editorial Astronave, 2019
NARRATIVA INFANTIL
...
Julio y Verne descubren el fondo del mar

Julio y Verne descubren el fondo del mar

2018
NARRATIVA INFANTIL
...
Sabies què...?

Sabies què...?

Beascoa (Penguin Random House), 2016
ACTIVITATS

Aprendràs moltes curiositats interessants sobre els animals, les plantes, el cos hum&ag...

El libro de los valores para niños

El libro de los valores para niños

B de Blok (Ediciones B), 2016
NARRATIVA INFANTIL

La petita Adriana troba a faltar el seu pare; En Vikla acaba de fer un amic inesperat; En Yuri...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Astronave, 2019
Narrativa infantil. Editorial Astronave, 2019
Narrativa infantil. 2018
Activitats. Beascoa (Penguin Random House), 2016
Narrativa infantil. B de Blok (Ediciones B), 2016
Narrativa infantil. Barcanova, 2015
Baula, 2014
Per Pasqua, la mona
2013
El món es ple de desagraïts
2013
El bosc de tardor
2013
Tió o Santa Claus?
2013
Nit de fantasmes
2012
Anem al metge
2012
La lluna te un amic
2012
Festa d'aniversari
2012
Quin embolic la carta als reis
2012
Castellnou, 2011
Primeres lectures . Barcanova, 2011
Baula, 2011
Cruïlla, 2011
Sorpresa - Joguines de la lluna
2011
Tres contes de dracs
Baula, 2011
Baula, 2010
Rapunzel
2010
Baula, 2009
Edebé, 2009
Paraules sonores
Barcanova, 2009
Hermes Editora General, 2009
Cuentos para crecer
2009
Els millors contes dels germans Grimm
2006
El germà de la Paula ja és aquí!
2006
Cent jocs de teatre
2003
Tots hem de conviure
2003
El gran libro de las fábulas
2003
L'ecologia
2001
D'on vénen els nens?
2001
Descrubrir el placer de la lectura
Innova, 2000
Los dientes del abuelo
1999
Excursión con los abuelos
1999
Abuelita, no llores
Gemser, 1999
Takao
La Galera, 1997
Haruxan
L'espiell, 1987