Isaac Palmiola

Isaac Palmiola

Isaac Palmiola (1979) viu i escriu a Barcelona.

Filòleg de formació i escriptor de vocació, ha treballat per al cinema i la televisió, on va aprendre alguns trucs per donar ritme i sentit visual a unes narracions que connecten bé amb els joves lectors.

 

Actualment alterna la faceta de novel·lista amb la de profesor de llengua i literatura. Apassionat de les històries, no concep la vida sense llibres, pel·lícules o sèries de televisió. Li hauria agradat escriure El senyor dels anells, és un gran admirador de Joc de trons i mai ha estat tan enganzat a una sèrie com amb Lost.

 

Té una vida molt avorrida i n’està molt orgullos. De fet, la seva máxima aspiració és seguir vivint trepidants aventures mentre tecleja l’ordinador vestit en pijama i sabatilles d’anar per casa.

Obras destacadas

Dos detectives y medio - Perrock Holmes 1

Dos detectives y medio - Perrock Holmes 1

Montena, 2017
NARRATIVA INFANTIL

La Júlia i el Diego porten molt temps donant la tabarra amb tenir una mascota per&ograv...

Elemental, querido Gatson - Perrock Holmes 3

Elemental, querido Gatson - Perrock Holmes 3

Montena, 2017
NARRATIVA INFANTIL

Els detectius del Mistery Club es veuen obligats a allotjar-se en el lloc més lluny&agr...

El retorno de los escorpiones - Secret Academy 3

El retorno de los escorpiones - Secret Academy 3

Montena, 2014
NARRATIVA INFANTIL

L’Úrsula torna a la Secret Academy tot esperant retrobar-se amb en Lucas, per&ogr...

La isla Fénix - Secret Academy 1

La isla Fénix - Secret Academy 1

Montena, 2014
NARRATIVA INFANTIL

Existeix, al bell mig de l’oceà Atlàntic, una petita illa que no apareix a...

Bibliografía completa

Se ha escrito un secuestro - Perrock Holmes 7
Montena, 2018
Narrativa infantil. Montena, 2017
Narrativa infantil. Montena, 2017
El caso del youtuber tropical - Perrock Holmes 6
Montena, 2017
Aquí hay Gadson encerrado - Perrock Holmes 5
Montena, 2017
Tortazos y cañonazos - Perrock Holmes 4
Montena, 2017
Pistas a cuatro patas - Perrock Holmes 2
Montena, 2017
Montena, 2015
El secreto de meteora - Secret Academy 4
Montena, 2015
Narrativa infantil. Montena, 2014
Narrativa infantil. Montena, 2014
La joya de Alejandro Magno - Secret Academy 2
Montena, 2014
La guarida del chacal - Ivizimals
Montena, 2014
El retorno de Da Vinci - The mystery team 5
Montena, 2013
El falsificador de arte - The mystery team 4
Montena, 2012
Asalto olímpico - The mystery team 3
Montena, 2012
El robo del Santo Grial - The mystery team 2
Montena, 2012
El misterio de las momias - The mystery team 1
Montena, 2011