Elisa Ramon

Elisa Ramon

Elisa Ramon Bofarull va néixer a Barcelona el 1957, és a dir el segle passat. Dit així, sembla que estigui carregada d’anys i, tot i que és cert, de vegades se sent molt jove, ratllant l’adolescència.
Va estudiar Dret, però no va acabar la carrera. Va canviar la jurisprudència per les històries. I a hores d’ara encara no sap si la va encertar, però li agrada aquesta professió que s’exerceix en solitari, durant moltes hores del dia, sense horaris i arrossegant les històries a tot arreu, dins el seu cap.
Està convençuda que les virtuts, com ara la generositat, la paciència, l’amistat, la solidaritat, el sentit de l’humor... poden fer del món un lloc millor per viure-hi, i intenta reflectir-ho en les seves històries per a nens i nenes.
Li han editat una cinquantena de contes infantils i uns quants de juvenils. Ha publicat al Japó, i alguns dels seus contes han estat traduïts al francès, el danès, l’italià, el xinès i l’alemany.

Obras destacadas

Lola Amapola

Lola Amapola

San Pablo, 2013

-

...
El gall enamorat

El gall enamorat

Baula, 2011

El galliner està esvalotat. El galliner? No, tots els animals de la granja! Perqu&egrav...

L'orquestra de la Clara

L'orquestra de la Clara

Baula, 2006

Clara es va criar entre música, instruments i partitures. Tocar la trompeta és e...

El lleó més temut del món

El lleó més temut del món

0

Vet aquí el lleó més temut del món. Ningú no l'ha vist,...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Baula, 2015
San Pablo, 2013
Baula, 2011
Avui toca piscina
2010
Les colònies d'en Pep
2010
Barcanova, 2008
i
Conte il·lustrat. Edebé, 2004
i
Conte il·lustrat. Edebé, 2003
i
Conte il·lustrat. Edebé, 1994
i
Conte il·lustrat. Kalandraka Ediciones, 0
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i