Eva Santana

Eva Santana

Vaig néixer a Badalona, una ciutat al costat del mar, prop de Barcelona, en una nit de tempesta del mes de juliol. Escric des de que puc recordar. Sempre m’havia agradat dibuixar, també, però no sabia com fer-ho, com posar-m’hi, o sigui que vaig decidir aprendre’n, ja de gran, en una escola per a adults on, gent com jo, sentíem curiositat per aprendre coses que no ens havien ensenyat a l’escola. Quan era petita, el que més m´agradava era llegir i ho feia sempre pel carrer, topant amb fanals i trencant ulleres. Penso que els llibres ajuden els nens a convertir-se en persones increïbles.

Vaig estudiar Joieria al Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres,de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya i a l’Escola Massana.

Vaig coordinar l’ARA Kids (el suplement infantil del diari ARA), del 2011 al 2013, i dirigeixo la revista Súpers! (del canal Super3) des de juliol del 2010.

Actualment també treballo preparant una nova revista infantil que sortirà al mercat al mes de juliol de 2016.

 

Obras destacadas

Oriol i Lis, detectius.

Oriol i Lis, detectius.

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

No hi ha cap cas prou difícil per a l’Agència de Detectius El Bunyol. Ni e...

El nas de l'àvia

El nas de l'àvia

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La veïna de dalt ha dit que la Joana té el nas de l’àvia. El nas de l...

L'avi gran de la Rita

L'avi gran de la Rita

Baula, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Rita té un avi i, a més a més, té un avi gran, que és l&...

Fora de joc

Fora de joc

Baula, 2015
NARRATIVA INFANTIL

Per primera vegada en la història de la meva classe, havíem guanyat un part...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Baula, 2016
Narrativa infantil. Baula, 2016
Podemos voar hoje?
Callis Editora (Brasil), 2016
Narrativa infantil. Baula, 2015
Operació rescat. Mètode Pelacanyes per ser un heroi
Baula, 2015
Et puc ajudar?
Baula, 2015
Creuer Paradís. Mètode Pelacanyes per viure unes vacances d'anunci
Baula, 2015
On ha anat el tió?
Eumo editorial, 2015
Fem el pessebre
Eumo editorial, 2015
Narrativa infantil. Baula, 2014
Mamà, juguem?
Baula, 2014
Què hi ha per sopar?
Baula, 2014
L'Oriol pelacanyes es vol fer d'or
Baula, 2014
Prou d'excuses! Mètode Pelacanyes per fer deures
Baula, 2014
O nariz da vovó
Callis Editora (Brasil), 2014
Els maldecaps de l'Emili Pi
Estrella Polar, 2009
Ja en tenim 30!
Columna, 2008
Canviar de planeta
Columna, 2007
La Mila i en Moll
Editorial Eumo, 2006
Lluny de casa, per fi
Columna, 2005