Cristina Picazo

Cristina Picazo

Filla d'artistes de l'agulla i el didal, Cristina Picazo va néixer a Barcelona, l'any 1969, amb un llapis a la mà.
Després d'estudiar Belles Arts, es va dedicar durant molts anys a fer classes de gravat, pintura i plàstica per a nens i adults.
Des del 1999 es dedica exclusivament a la il·lustració i a crear llibres de manualitats per a infants. Ha publicat i il·lustrat una cinquantena de llibres de text, de plàstica, d'art contemporani adreçat als infants, de cançons de bressol i de lectura infantil i juvenil. També col·labora en diverses publicacions infantils.
Actualment viu en plena muntanya, perquè quan treballa necessita veure arbres per la finestra. Per això no li agrada treballar de nit, encara que ho fa més sovint del que voldria...

Obras destacadas

Crea amb llana i cordill

Crea amb llana i cordill

2012
Les activitats de destresa i habilitat manual contribueixen al desenvolupament general de la intel•...
Crea amb pasta de paper

Crea amb pasta de paper

2012
Les activitats de destresa i habilitat manual contribueixen al desenvolupament general de la intel•...
Maquillatges de fantasia

Maquillatges de fantasia

2012
30 projectes originals, fàcils i sorprenents, per a totes les edats. Un lleó, una serp, una bruixa...
Neàpolis

Neàpolis

2011
Menelau i altres homes, forçats a abandonar la ciutat on viuen, arriben a una terra salvatge, s’hi...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Baula, 2015
2011
2010
El bergadà i el Bolets
2009
Paparra
2009
El viatge d'en Tòfol
2008
Qué hacemos hoy, las mejores propuesta contra el aburrimiento
2008
Ivanhoe
2007
Romeo i Julieta
2007
El Cid
2007
2007
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2006
i
2005
i
2005
i
2005
i
2005
i
2005
i
2004
i
2003
i
2003
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
1997