Marta Montañá

Marta Montañá

Va néixer a Badalona l'any 1967 i quan era petita li agradava embrutar papers amb les seves aquarel·les.
De gran, va voler treballar amb dofins o amb nens i l'única manera de tenir-ho tot era dibuixant-ho.
S'ha especialitzat a il·lustrar llibres infantils i en dibuix naturalista.
Fins ara ha il·lustrat una mica més de quaranta llibres, però nota que aquesta aventura tot just acaba de començar.

Obras destacadas

Un cop de vent

Un cop de vent

2011
Al poble d�Oms hi bufa sovint la tramuntana. Els seus habitants ja hi estaven acostumats, perï...
Brim el cazahadas

Brim el cazahadas

2010
En aquests contes, els dibuixos substitueixen algunes paraules i fan la lectura més fàcil i divert...

Bibliografía completa

L'auca de Nadal
2012
Una girafa molt especial
2012
Rebigotis
2012
La Función
2012
L'auca de Nadal
2012
Guia de fauna básica
2010
La ratita presumida
2010
Agenda escolar solidària
2010
2010
Este puso un huevo
2009
Guia de flora básica
2009
Projecte de Senyalització del Zoo de Barcelona
2008
Somos poetas
2008
Los animales del bosque
2008
Viaje al Polo Norte
2008
Pirates!
2008
El rei Barba Griva
2007
A la de tres!
2007
Lengua Plural 2
2007
Conocimiento del Medio 1,2,3,4
2007
i
2006
Projecte Preescolar "3 Punt 16"
2006
Matemáticas Nivel 7,8,9
2006
Cuaderno de vacaciones P5
2006
Euskera 1º, 2º. Cuaderno y libro del alumno
2006
"Bakerne" Libro de lecturas
2006
Paraules màgiques
2006
Conocimiento del Medio 5º y 6º
2006
i
2005
i
2005
i
2005
i
2005
i
2004
i
2004
i
2004
i
2004
i
2004
i
2004
i
2004
i
2003
Pissara d’animals
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2003
i
2002
i
2002
i
2002
i
2001
i
2000
i
2000
i
2000
i
2000
i
1995
i
1995
i
1995
i
1994
i
1993
i
1992
i
1992
i
1992
i
1991
i
1991