Pilar Pascual

Pilar Pascual

Pilar Pascual és llicenciada en Filologia Hispànica i te un Master en Estudis Avançats d'Edició. Va completar la seva formació amb estudis de pintura, faceta a la que dedica part del seu temps. Treballa en el sector editorial des dels seus inicis professionals i des del 2002 te estudis especialitzats en la realització de llibres infantils i juvenils per editorials. 

Obras destacadas

Mundo Sueño IV. El libro azul

Mundo Sueño IV. El libro azul

Edebé, 2017
NARRATIVA INFANTIL

L'Oniromarca de la Rebeca porta consequències inesperades per a tots. Refugiada a l...

Mundo Sueño III. El rei Moyra

Mundo Sueño III. El rei Moyra

Edebé, 2017
NARRATIVA INFANTIL

Rebeca es troba al costat de qui mai s'hauria imaginat: Abel Sinsueño. De la seva m...

Mundo Sueño. I La Oniromarca secreta

Mundo Sueño. I La Oniromarca secreta

Edebé, 2016
FANTASIA

Els pares de la Rebeca han desaparegut sense deixar rastre i ella ha hagut d’anar a viur...

Mundo Sueño II. El anillo revelador

Mundo Sueño II. El anillo revelador

Edebé, 2016
NARRATIVA INFANTIL

La Rebeca i el seu avi han tornat a la Vigília per a allotjar-se en l’únic...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Edebé, 2017
Narrativa Infantil. Edebé, 2017
Fantasia. Edebé, 2016
Narrativa infantil. Edebé, 2016
Gens Colección Guermantes, 2010
Ediciones B, 2009
Susaeta Ediciones, 2009