Pilar Pascual

Pilar Pascual

Pilar Pascual és llicenciada en Filologia Hispànica i te un Master en Estudis Avançats d'Edició. Va completar la seva formació amb estudis de pintura, faceta a la que dedica part del seu temps. Treballa en el sector editorial des dels seus inicis professionals i des del 2002 te estudis especialitzats en la realització de llibres infantils i juvenils per editorials. 

Obras destacadas

Mundo Sueño IV. El libro azul

Mundo Sueño IV. El libro azul

Edebé, 2017
NARRATIVA INFANTIL

L'Oniromarca de la Rebeca porta consequències inesperades per a tots. Refugiada a l...

Más allá de la medida

Más allá de la medida

Gens Colección Guermantes, 2010

«Hoteles», microrelat inclòs en l'antologia.

...
Monstruos, duendes y seres fantásticos de España

Monstruos, duendes y seres fantásticos de España

Susaeta Ediciones, 2009

Finalment podràs conèixer els éssers fantàstics més propers...

Románticas

Románticas

Ediciones B, 2009

Descobreix el revolucionari concepte de cubolibro, un llibre com mai abans l'havies vist; ...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Edebé, 2017
Narrativa Infantil. Edebé, 2017
Fantasia. Edebé, 2016
Narrativa infantil. Edebé, 2016
Gens Colección Guermantes, 2010
Ediciones B, 2009
Susaeta Ediciones, 2009