Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és llicenciat en Filosofia i ha desenvolupat la seva carrera professional al periodisme. Ha estat redactor dels diaris El País i La Vanguardia i col•laborador d’El Periódico i l’Avui, entre altres molts mitjans. També ha estat professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i de la Universitat Ramon Llull, i ha estat formador en oratòria.

Obras destacadas

La nedadora

La nedadora

Columna Edicions, 2019
NOVEL·LA CONTEMPORàNIA

La Jane es una noia anglesa que, des de petita, ha passat milers d’hores entrenant. Un e...

Maigret i els anarquistes

Maigret i els anarquistes

Alrevés, 2018
NOVEL·LA POLICíACA

Barcelona, hivern de 1936. El comissari de la Policia Judicial del Quai des Orf&egrav...

La pista d'una morta

La pista d'una morta

Gregal, 2018
NOVEL·LA POLICíACA

Una detectiva barcelonesa, Mina Marquès, rep un encàrrec insòlit: ha de &...

L'aliga perduda dels nazis

L'aliga perduda dels nazis

LLIBRES DEL SEGLE, 2017

La Charlotte és una noia d’un poblet alemany prop de Colònia. Un dia, pass...

Bibliografía completa

novel·la contemporània. Columna Edicions, 2019
Novel·la policíaca. Alrevés, 2018
Novel·la policíaca. Gregal, 2018
LLIBRES DEL SEGLE, 2017
Narrativa infantil. La Galera, 2017
Narrativa infantil. Editorial Cruïlla, 2017
Narrativa juvenil. Bambú, 2016
Narrativa infantil. La Galera, 2016
Humor. Grup 62, 2016
Novel·la . Comanegra, 2016
Narrativa infantil. Estrella Polar, 2016
Narrativa infantil. Santillana, 2016
Assaig històric. 9Angle, 2016
Narrativa infantil. Loqueleo, 2016
No ficció. Editorial Base, 2015
Juvenil. Algar Editorial, 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Estrella Polar (CAT) / B de block (ESP), 2015
Narrativa. Proa, 2011
Novel·la històrica i policíaca. Proa, 2008
Els Llops
2006
L’últim hivern de Ramon Llull
2004
Roger de Flor
2003
La ruta dels almogàvers
2002
La màquina de les ànimes
2001
La pistola d'’Abdul•là
2000
Apocalipsi blanc
1999
Jocs de Corrupció
1996
La caça i l'’amor
1995
El moment abans
1990