Víctor Panicello

Víctor Panicello

Víctor Panicello, nascut a Barcelona l’any 1963 és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a jurista en diferents àmbits públics i privats així com a la Universitat virtual (UOC) . Com a escriptor, ha desenvolupat la seva carrera principalment en el camp de la narrativa juvenil, on ha publicat fins ara 6 novel•les. També ha publicat dos contes infantils. Bona part de les seves obres són de caràcter realista, com ara : “El fatídico día de Reyes” – Edebe 1998; “Tot despertant la Lluna” – Columna 2003; “Des de Saturn.com” – Columna 2003; “La mort deixa cicatrius” – Columna – 2010; 250 quilòmetres – Estrella Polar – 2012. Molt diferent ha estat la seva novel•la “La llum de Tunguska- Estrella Polar 2010” que constitueix un ambiciós projecte de combinació de narrativa fantàstica amb elements i personatges històrics.
L’any 2012 va publicar el seu primer conte infantil, juntament amb la Fundació del Futbol Club Barcelona – “La samarreta màgica”, experiència que va repetir l’any 2013 amb l’aparició del conte solidari “La força del Barça “, publicat en català i castellà per Estrella Polar i patrocinat, entre d’altres, per la Fundació Leo Messi.
L’any 2003 va guanyar el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa juvenil per la seva novel•la : “Des de Saturn.com” i l’any 2012 va rebre el Premi Columna Jove per “250 quilòmetres” una obra de caràcter solidari duta a terme juntament amb nois i noies malats de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Obras destacadas

La tercera oportunitat

La tercera oportunitat

Algar, 2016
NARRATIVA JUVENIL

Visc dins d'una nebulosa espessa i borrosa. Alguns em diuen pallassa i borratxa.. i, tot i...

250 Quilòmetres

250 Quilòmetres

Columna, 2012
NARRATIVA JUVENIL

El Quim no pot entrenar amb el seu equip de futbol i no pot menjar gairebé res. Els s&i...

La mort deixa cicatrius

La mort deixa cicatrius

Columna, 2010
NARRATIVA JUVENIL

És dissabte al matí i en Toni encara dorm. El seu pare el desperta amb uns copet...

La llum de Tunguska

La llum de Tunguska

Estrella Polar, 2010
NARRATIVA JUVENIL

L’any 1908 es va produir a Tunguska (Sibèria), una explosió d'una pot&...

Bibliografía completa

Narrativa juvenil. Algar, 2016
Fantasia / Distopia. Grup 62, 2015
La samarreta màgica
Fundació FC Barcelona, 2012
Narrativa infantil. Columna, 2012
Narrativa juvenil. Columna, 2012
Narrativa juvenil. Columna, 2010
Narrativa juvenil. Estrella Polar, 2010
Tot despertant la lluna
Columna, 2003
Des de Saturn.com
Grup 62, 2003
El fatídico día de Reyes
Edebé, 1999