Lluís Prats

Lluís Prats

LLuís Prats Vaig néixer a Terrassa el 1966. Vaig estudiar Art i Arqueologia a la UAB i a la Universitat de Girona, ciutat que em va marcar profundament. Durant uns anys em vaig dedicar a la investigació històrica i em vaig centrar en els mecenes de l'alta Edat Mitjana i el Renaixement. La meva obra Los genios del Renacimiento y del Barroco italiano (Carroggio, 2006) va ser galornada amb el Primer Premi del Ministerio de Cultura. He treballat molts anys com a professor de Secundària, com a editor de llibres d'art i he dirigit una productora de cinema a Los Angeles (California) on he tingut la oportunitat de col.laborar en varis projectes amb galordonats als premis Oscar. He publicat més d'una dotzena de llibres des de novel.la juvenil (El laboratorio secreto, Bambú 2006; El libro azul, Bambú 2007) i assaig (Cine para educar, Belacqua 2005). Recentment m'ha interessat la novel.la històrica i he publicat Aretes de Esparta (Pamies 2010). He estat maratonià durant molts anys i m'agrada pintar aquarel.les.

Obras destacadas

Penny Berry i la batalla de Cairngorms Lluís Prats Martínez

Penny Berry i la batalla de Cairngorms Lluís Prats Martínez

Ediciones SM, 2019
NARRATIVA INFANTIL

La nit abans de la diada de Robustus el Blanc, alguns aliats s’han concentrat dins de la...

Penny Berry i l'anell de Shazzan

Penny Berry i l'anell de Shazzan

SM / Cruïlla, 2018
FANTASIA

El gran èxode ha començat. Els animals d'Amhuinn marxen cap als refugis de C...

Penny Berry i la cripta dels oblidats

Penny Berry i la cripta dels oblidats

SM Ediciones, 2017
FANTASIA

Penny Berry té dotze anys, i viu a Londres amb els seus tiets des que els pares van mor...

El escriba del rey leproso

El escriba del rey leproso

Editorial Gregal, 2017
NOVEL·LA HISTòRICA

La novel·la relata les vicissituds del regne franc de Jerusalem durant els darrers anys...

Bibliografía completa

Narrativa infantil. Ediciones SM, 2019
Fantasia. SM / Cruïlla, 2018
Fantasia. SM Ediciones, 2017
Novel·la històrica. Editorial Gregal, 2017
Narrativa infantil. Animadellibres, 2016
Narrativa juvenil. La Galera, 2016
Fantasia. Cruïlla, 2016
Fantasia. Cruïlla, 2016
Ficció. La Galera, 2015
Baula, 2014
Pamies, 2010
Casals, 2009
Pintura Italiana 3
2006
El laboratorio secreto
2006
Cine para educar. Guía de 300 películas con valores
2005
Pintura Italiana 2
2005
Pintura Italiana 1
2004
Educar con éxito
2002
Guía Lorenzo de' Medici "Florencia y Toscana"
2002
Guía Lorenzo de' Medici "Paris"
2002
Arqueología Industrial
1992